Menyang kontèn

dikurung

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dikurung
Lingga: (kurung)

  1. krama/ngoko didokoki tetenger kurung;
  2. (
ngoko
Krama dikurung
Ngoko dikurung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunsengker

krama
Krama dikurung
Ngoko dikurung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) dipageri mubeng, dilebokaké ing kurungan;

  1. pc dipiyara ora olèh lunga-lunga (tmr. tlèdhèk lsp);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dikurung, makna dikurung, definisi dikurung, tegese dikurung, tegesipun dikurung

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.