dilapgang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dilapgang Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (la)ꦥ꧀ (p) (ga) (ng)
Lingga: (lapgang)
krama/ngoko

  1. dirêbut kanthi pêksa;;
Kacocogna karo alap.








Kata kunci/keywords: arti dilapgang, makna dilapgang, definisi dilapgang, tegese dilapgang, tegesipun dilapgang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.