dinakara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dinakara Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (na) (ka) (ra)

  1. (Kw) ak srêngenge.








Kata kunci/keywords: arti dinakara, makna dinakara, definisi dinakara, tegese dinakara, tegesipun dinakara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.