Menyang kontèn

diomah-omahake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diomah-omahaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦩꦃ (mah)ꦲꦺꦴ (o) (ma) (ha)ꦏꦺ ()
Lingga: (omah-omah)

ngoko
Krama diomah-omahake
Ngoko diomah-omahake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunémah-émahaken

krama
Krama diomah-omahake
Ngoko diomah-omahake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipikramakaké ki dirabèkaké, dilakèkaké;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diomah-omahake, makna diomah-omahake, definisi diomah-omahake, tegese diomah-omahake, tegesipun diomah-omahake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.