dipêthèrake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

dipêthèrake

basa Jawa[besut]

dipêthèrake

  1. krama/ngoko diêlar diambakake (tmr. ali-ali lsp);;
Kacocogna karo mêthèr.








Kata kunci/keywords: arti dipêthèrake, makna dipêthèrake, definisi dipêthèrake, tegese dipêthèrake, tegesipun dipêthèrake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org