dipancad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dipancad
Lingga: (pancad)
krama/ngoko

  1. sikile ditapakake lan diênêtake (arêp mènèk);
  2. ent diwiwiti;








Kata kunci/keywords: arti dipancad, makna dipancad, definisi dipancad, tegese dipancad, tegesipun dipancad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.