Menyang kontèn

diparabi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diparabi
Lingga: (parab)

  1. êngg diwènèhi jeneng liya;
  2. br dijenengi, diarani;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diparabi, makna diparabi, definisi diparabi, tegese diparabi, tegesipun diparabi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.