dipuja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipuja
Lingga: (puja)

  1. sêsêmbahan, kang diaji-aji (dewa);
  2. br dianakake sarana cipta (sêmadi);







Kata kunci/keywords: arti dipuja, makna dipuja, definisi dipuja, tegese dipuja, tegesipun dipuja

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.