dipun-sêkar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dipun-sêkar Aksara Jawa: ꦢꦶꦥꦸꦤ꧀ꦱꦼꦏꦂ

  1. ki dikijing;








Kata kunci/keywords: arti dipun-sêkar, makna dipun-sêkar, definisi dipun-sêkar, tegese dipun-sêkar, tegesipun dipun-sêkar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org