Menyang kontèn

diputus

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diputus
Lingga: (putus)

  1. br dipedhot;
  2. ditetepaké (tmr. rerembugan), dipancasi (tmr. prakara);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diputus, makna diputus, definisi diputus, tegese diputus, tegesipun diputus

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.