Menyang kontèn

dirobi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dirobi
Lingga: (rob)
br

  1. dibanjiri, dilebi, diblebeg ing banyu;
  2. diwèhi sih lsp. akèh banget, dikrubut akèh







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dirobi, makna dirobi, definisi dirobi, tegese dirobi, tegesipun dirobi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.