ditakoki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ditakoki Aksara Jawa: ꦢꦶꦠꦏꦺꦴꦏꦶ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ditakoki
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-takèni

krama
Krama ditakoki
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didangu ki dijaluki katêrangan utawa wangsulan;








Kata kunci/keywords: arti ditakoki, makna ditakoki, definisi ditakoki, tegese ditakoki, tegesipun ditakoki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org