ditonjol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ditonjol Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦺꦴ (to)ꦚ꧀ (ny)ꦗꦺꦴ (jo)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (tonjol)
krama/ngoko

  1. disruduk (disodhok) saka ing buri.








Kata kunci/keywords: arti ditonjol, makna ditonjol, definisi ditonjol, tegese ditonjol, tegesipun ditonjol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org