Menyang kontèn

dituhoni

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dituhoni
Lingga: (tuhu)
br

  1. setya marang;
  2. ditetepi, ora mblénjani


Kacocogna karo

  • gugon tuhon, mituhu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dituhoni, makna dituhoni, definisi dituhoni, tegese dituhoni, tegesipun dituhoni

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.