diungkad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diungkad
Lingga: (ungkad)
krama/ngoko ak

  1. dicidhuk banjur diwalik (tmr. godhogan kêtela lsp);
  2. ent ditêtangi (nêpsune kang wis lêrêm), dicungulake manèh (tmr. prakara sing wis sirêp);








Kata kunci/keywords: arti diungkad, makna diungkad, definisi diungkad, tegese diungkad, tegesipun diungkad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.