Menyang kontèn

diungkuri

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diungkuri Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦸꦁ (ung)ꦏꦸ (ku)ꦫꦶ (ri)
Lingga: (ungkur)

ngoko
Krama diungkuri
Ngoko diungkuri
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(dipunpengkeri

krama
Krama diungkuri
Ngoko diungkuri
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) ora diarepaké;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diungkuri, makna diungkuri, definisi diungkuri, tegese diungkuri, tegesipun diungkuri

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.