diunjuki uninga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

diunjuki uninga Aksara Jawa: ꦢꦶꦲꦸꦚ꧀ꦗꦸꦏ꧀ꦏꦶꦲꦸꦤꦶꦔ
Lingga: (unjuk)

  1. ki diwèhi wêruh;








Kata kunci/keywords: arti diunjuki uninga, makna diunjuki uninga, definisi diunjuki uninga, tegese diunjuki uninga, tegesipun diunjuki uninga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org