dolanan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dolanan
Lingga: (dolan)
krama/ngoko

amêng-amêng(-an) ki

  1. ngenggar-enggar ati sarana mlaku-mlaku lsp;
  2. sarana kang dianggo sênêng-sênêng (tmr. bocah),
Kacocogna karo gobag, jèlungan lsp;
  1. barang-barang sing dianggo sênêng-sênêng,
Kacocogna karo bonekah, montoran lsp;
  1. êngg main.








Kata kunci/keywords: arti dolanan, makna dolanan, definisi dolanan, tegese dolanan, tegesipun dolanan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org