dondoman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dondoman Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do)ꦤ꧀ (n)ꦢꦺꦴ (do) (ma)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (dondom)

  1. apa-apa sing didondomi
Kacocogna karo dom.








Kata kunci/keywords: arti dondoman, makna dondoman, definisi dondoman, tegese dondoman, tegesipun dondoman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org