drawina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

drawina Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (ra)ꦮꦶ (wi) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak kasugihan, kamulyan;









Kata kunci/keywords: arti drawina, makna drawina, definisi drawina, tegese drawina, tegesipun drawina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org