driji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

driji Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d)ꦫꦶ (ri)ꦗꦶ (ji)

krama/ngoko

  1. gêgêlitaning tangan (sikil) kang pucuk









Kata kunci/keywords: arti driji, makna driji, definisi driji, tegese driji, tegesipun driji
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.