dringin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dringin Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d)ꦫꦶ (ri)ꦔꦶ (ngi)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. araning bakal tênunan (sutra) disêlap ing bênang êmas (lmr dianggo sabuk).









Kata kunci/keywords: arti dringin, makna dringin, definisi dringin, tegese dringin, tegesipun dringin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.