drohi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

drohi (Snk) krama/ngoko ak

  1. cidra, ora sêtya;
  2. drêngki, jail.








Kata kunci/keywords: arti drohi, makna drohi, definisi drohi, tegese drohi, tegesipun drohi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org