dumadi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dumadi Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (ma)ꦢꦶ (di)

  1. (Kw) titah, kabèh kang dititahake
Kacocogna karo dadi.








Kata kunci/keywords: arti dumadi, makna dumadi, definisi dumadi, tegese dumadi, tegesipun dumadi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org