dumilah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dumilah Aksara Jawa: ꦢꦸꦩꦶꦭꦃ

  1. (Kw) sumorot (padhang)
Kacocogna karo dilah.








Kata kunci/keywords: arti dumilah, makna dumilah, definisi dumilah, tegese dumilah, tegesipun dumilah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org