durcara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

durcara (Snk)

  1. (Kw) ala kêlakuane;
  2. êngg krama/ngoko ala, kawêntar alane.








Kata kunci/keywords: arti durcara, makna durcara, definisi durcara, tegese durcara, tegesipun durcara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org