duryan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

duryan Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (r) (ya)ꦤ꧀ (n)

  1. Cithakan:Jk durèn.









Kata kunci/keywords: arti duryan, makna duryan, definisi duryan, tegese duryan, tegesipun duryan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.