dusa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dusa Aksara Jawa: ꦢꦸꦱ

  1. Cithakan:Jk dosa.









Kata kunci/keywords: arti dusa, makna dusa, definisi dusa, tegese dusa, tegesipun dusaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org