dusthabudi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dusthabudi Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦱ꧀ (s) (tha)ꦧꦸ (bu)ꦢꦶ (di)

  1. (Snk) (Kw) ak watak ala.









Kata kunci/keywords: arti dusthabudi, makna dusthabudi, definisi dusthabudi, tegese dusthabudi, tegesipun dusthabudi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.