embalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

embalan Aksara Jawa: ꦲꦺꦩ꧀ꦧꦭꦤ꧀
Lingga: (embal)

  1. êngg
krama
Krama embalan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

opahan.









Kata kunci/keywords: arti embalan, makna embalan, definisi embalan, tegese embalan, tegesipun embalan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org