emor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

emor Aksara Jawa: ꦲꦺ (he)ꦩꦺꦴ (mo) (r)

krama/ngoko

  1. êngg èmu, mêmbut.









Kata kunci/keywords: arti emor, makna emor, definisi emor, tegese emor, tegesipun emor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.