emor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

emor Aksara Jawa: ꦲꦺꦩꦺꦴꦂ

krama/ngoko

  1. êngg èmu, mêmbut.









Kata kunci/keywords: arti emor, makna emor, definisi emor, tegese emor, tegesipun emorBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org