gêbrus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêbrus Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦧ꧀ (b)ꦫꦸ (ru)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. gabrus;









Kata kunci/keywords: arti gêbrus, makna gêbrus, definisi gêbrus, tegese gêbrus, tegesipun gêbrus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.