gêdhe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdhe

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêdhe
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. lurah, pangarêp, jêjênggul;
  2. akèh banyune tmr. kali;
  3. akèh, bangêt kêladuk tmr. minum, mangan, angin udan;








Kata kunci/keywords: arti gêdhe, makna gêdhe, definisi gêdhe, tegese gêdhe, tegesipun gêdhe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.