gêdhug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdhug krama/ngoko

  1. gadhug, dhug;
  2. êngg pc pantog, têkan;








Kata kunci/keywords: arti gêdhug, makna gêdhug, definisi gêdhug, tegese gêdhug, tegesipun gêdhug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.