gêmbala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

gêmbala Aksara Jawa: ꦒꦼꦩ꧀ꦧꦭ

  1. pc ki jenggot
Kacocogna karo gumbala.








Kata kunci/keywords: arti gêmbala, makna gêmbala, definisi gêmbala, tegese gêmbala, tegesipun gêmbala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org