gêndir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêndir Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di) (r)

krama/ngoko

  1. êngg cêmêthi mawa pênthol;









Kata kunci/keywords: arti gêndir, makna gêndir, definisi gêndir, tegese gêndir, tegesipun gêndir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org