gênje

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gênje Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦚ꧀ (ny)ꦗꦺ (je)

krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan godhonge mêndêmi;









Kata kunci/keywords: arti gênje, makna gênje, definisi gênje, tegese gênje, tegesipun gênje
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.