gadan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

gadan Aksara Jawa: ꦒꦢꦤ꧀









Kata kunci/keywords: arti gadan, makna gadan, definisi gadan, tegese gadan, tegesipun gadan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org