gagana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gagana Aksara Jawa: ꦒꦒꦤ

  1. (Snk) (Kw) awang-awang, langit.









Kata kunci/keywords: arti gagana, makna gagana, definisi gagana, tegese gagana, tegesipun gaganaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org