gahana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gahana Aksara Jawa: (ga) (ha) (na)

  1. (Snk) (Kw) jurang, papan sing angèl ambah-ambahane.









Kata kunci/keywords: arti gahana, makna gahana, definisi gahana, tegese gahana, tegesipun gahana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.