gajah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gajah

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gajah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. araning kewan mawa tlale sarta gadhing;
  2. (êmpyak gajah) êmpyak sing têngah;








Kata kunci/keywords: arti gajah, makna gajah, definisi gajah, tegese gajah, tegesipun gajah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org