Menyang kontèn

gajah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gajah Aksara Jawa: (ga)ꦗꦃ (jah)

Barkas:Em - Eléphas maximus - 14.jpg
gajah
ngoko
Krama gajah
Ngoko gajah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. araning kéwan mawa tlalé sarta gadhing;
  2. (émpyak gajah) émpyak sing téngah;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gajah, makna gajah, definisi gajah, tegese gajah, tegesipun gajah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.