gale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gale Aksara Jawa: (ga)ꦭꦺ (le)

  1. êngg pc (nika le) kae lo!









Kata kunci/keywords: arti gale, makna gale, definisi gale, tegese gale, tegesipun gale
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.