gampang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gampang

gampil

krama
Krama gampang
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. nganggêp gampang;
  2. (utawa gampangan) nriman, ora kakèhan panjaluk;







Kata kunci/keywords: arti gampang, makna gampang, definisi gampang, tegese gampang, tegesipun gampang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.