ganan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ganan Aksara Jawa: (ga) (na)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. araning ukiran awujud pêpêthaning manungsa utawa kewan
Kacocogna karo gana.







Kata kunci/keywords: arti ganan, makna ganan, definisi ganan, tegese ganan, tegesipun ganan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.