gantha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gantha Aksara Jawa: (ga)ꦤ꧀ (n) (tha)

krama/ngoko

  1. cêngkorongan, gêgambaraning rancangan sing arêp dilakoni;









Kata kunci/keywords: arti gantha, makna gantha, definisi gantha, tegese gantha, tegesipun gantha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org