garan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

garan krama/ngoko

  1. kayu lsp. sing minangka dadi cêkêlane, upama garan siwur, garan lading lsp.;
  2. (utawa gêgaran) sarana, piranti sing dianggo;
  3. êngg sarèhne, mulane.








Kata kunci/keywords: arti garan, makna garan, definisi garan, tegese garan, tegesipun garanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org