gatos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gatos Aksara Jawa: (ga)ꦠꦺꦴ (to)ꦱ꧀ (s)

krama
Krama gatos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gati.









Kata kunci/keywords: arti gatos, makna gatos, definisi gatos, tegese gatos, tegesipun gatos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.