gêndhut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gendhut)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêndhut Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦝꦸ (dhu)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. êngg gêdhe wêtênge.









Kata kunci/keywords: arti gêndhut, makna gêndhut, definisi gêndhut, tegese gêndhut, tegesipun gêndhut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org