gepor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gepor Aksara Jawa: ꦒꦺ (ge)ꦥꦺꦴ (po) (r)

  1. êngg pc epor, sayah bangêt.









Kata kunci/keywords: arti gepor, makna gepor, definisi gepor, tegese gepor, tegesipun gepor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org