ginggung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ginggung Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi) (ng)ꦒꦸ (gu) (ng)

  1. (Kw) ak gonjing.









Kata kunci/keywords: arti ginggung, makna ginggung, definisi ginggung, tegese ginggung, tegesipun ginggung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org